Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Publicerad:

One Planet, One Chance - Permiär på SVT och SVT Play

På söndag kl. 19.00 är det premiär för One planet, One chance på SVT och SVT Play.

I första avsnittet är filmteamet från One Planet Production Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bl.a på Sotenäs Marina Återvinningscentral och pratar om vad vi gör där.


Joakim Odelberg berättar i ett Facebookinlägg:

"Premiär på SVT och SVT-Play med start 30/1 kl 19 SVT2!!!

One Planet, One Chance är en spännande och storslagen dokumentärserie som handlar om vilken inverkan våra dagliga val och vår livsstil har på klimatet, den biologiska mångfalden och vår naturliga livsmiljö.

Film- och fotojournalisten Joakim Odelberg reser med sin kamera som enda sällskap och i tre spännande avsnitt får vi följa med honom på hans expeditioner till Costa Rica, Tanzania, Grekland, Uganda, Sumatra och Sverige där han varit för att samla fakta om och ge oss svar på vilken påverkan människan har på vår planet, djur och natur och hur ett ekosystem ur balans påverkar oss alla."


Teamet: Annica Lindeberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Erik Bellman Johan Erhag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Pernilla Pia Berglund


Trailer finns att se här:

https://fb.watch/aPwLtN30CS/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Glöm inte heller att titta på filmen ”Recycle. Upcycle. Reuse” som hade premiär på världsutställningen i Dubai tidigare i januari:

https://www.youtube.com/watch?v=rEkH-mdYN70 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela detta innehåll

MATHIAS SKARP

Projektkommunikatör


mathias.skarp@sotenas.se

0765-40 21 56