Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Publicerad:

Våren på Sotenäs Symbioscentrum och Sotenäs Marina återvinningscentral (Del 1)

Våren på Sotenäs Symbioscentrum har varit fylld med spännande händelser och givande besök! Här är bara några av våra favoritögonblick från den senaste tiden med koppling till Sotenäs Marina återvinningscentral och innovation kring marint avfall:

Inspirationsdag på Sotenäs Marina återvinningscentral i SPIRAL-projektet: Wow vilken dag! Tillsammans med engagerade deltagare fick vi chansen att dela kunskap och erfarenheter, att utforska innovativa lösningar för en hållbar framtid.

 

Havs- och vattenmyndigheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (HaV) och Naturvårdsverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på besök: Vi hade nöjet att få välkomna HaV, deras Generaldirektör och Naturvårdsverket till Sotenäs Marina återvinningscentral.

CIRCNETS-kickoff med internationellt sällskap: Vi fick äran att vara platsen för kick-offen i projektet och välkomna partners från Finland, Norge, Island och Irland till Sotenäs. Att dela kunskap om insamling och sortering av uttjänta fiskeredskap med inspirerande människor var verkligen givande!

Textilhögskolan - Högskolan i Borås Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har fått upp ögonen för marint avfall. Under våren hade de en utställning för att visa studentarbeten som designats med material från Sotenäs Marina återvinningscentral - en hyllning till kreativitet och möjligheterna inom återbruk och cirkulär ekonomi.

Vi önskar er alla en underbar sommar!

Dela detta innehåll

MATHIAS SKARP

Projektkommunikatör


mathias.skarp@sotenas.se

0765-40 21 56