Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Företagsutveckling

Utveckling

Vi arbetar med företagsutveckling utifrån en trestegsmodell för att stötta människor som vill starta, utveckla och driva ett nytt eller befintligt företag i Sotenäs kommun.

 

Från idé till affärsidé

Har du en ide och går i tankarna att starta företaget. Boka in ett möte med vår företagsrådgivare på Sotenäs symbioscentrum. Mötet är kostnadsfritt, konfidentiellt och kommer att hjälpa dig med att komma vidare för att testa din affärsidé och vidareutveckla din affärsmodell.

 

Från affärsidé till affärsmodell

Om du har en befintlig affärsidé och vill ha stöd för att vidareutveckla din affärsmodell kan du boka in ett möte med vår företagsrådgivare. Vi erbjuder ett program på hemmaplan för att ge stöd till att utveckla din affärsverksamhet för att ta steget till att starta eget. Vidare kan rådgivaren förmedla kontakter till olika rådgivningstjänster som kan hjälpa dig att utveckla företagets affärsmodell.

 

Ta steget till att starta eget

När du har utvecklad affärsmodell så har du möjlighet att boka in ett möte med företagsrådgivaren för att få stöd att registrera och starta upp företaget.Rådgivaren kan även stötta och guida runt dig på www.verksamt.se Länk till annan webbplats. som är en gemensam hemsida från Skatte-, Tillväxt- och Bolagsverket.

 

Boka en företagsrådgivare

Har du en affärsidé och vill ha hjälp för att komma vidare med en företagsuppstart, eller har du ett befintligt företag med tillväxtpotential. Boka in ett möte med vår företagsrådgivare på Sotenäs symbioscentrum, mötet är kostnadsfritt och konfidentiellt.

Publicerad:

Senast ändrad:

 

Dela detta innehåll

MICAEL GUSTAFSSON

Utvecklare


micael.gustafsson@sotenas.se

0702 - 144 915