Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Till startsidan

Lärcentrum

Sotenäs Symbioscentrum är ett lärcentrum erbjuder en studiemiljö för dig som studerar på distans på högskolenivå eller under flexibla former på andra nivåer, t ex på vuxenutbildning, YH-utbildning eller hos andra utbildningsanordnare. Du kan besöka oss för att följa föreläsningar via t ex videokonferens eller Skype, tentera, arbeta i grupp, eller för att träffa andra studenter.

 

Hos oss finns tysta arbetsplatser för självstudier, datorarbetsplatser med snabb internetuppkoppling och grupprum om ni behöver träffas i din studiegrupp. Sotenäs symbioscentrum ska vara en mötesplats för studenter så det finns också möjlighet att träffa andra som studerar för att ta en kopp kaffe och få hjälp med teknik av tillgänglig personal. Behöver du råd och vägledning inför framtida studie-och yrkesval så finns det en studie- eller yrkesvägledare på plats.

 

Här kan du skriva distanstentamen så du slipper åka till utbildningsorten. Det underlättar för dig att kunna distansstudera. Välkommen till oss, vi finns som en resurs för att stötta din studietid.

Publicerad: 2018-10-26 13.22

Senast ändrad: 2020-03-31 13.37

 

Dela detta innehåll

JOEL OLOFSSON


Studie- och Yrkesvägledare


joel.olofsson@sotenas.se

0523 - 66 46 75 

DANIEL NORDSTRÖM

Verksamhetsutvecklare

 

daniel.nordstrom@sotenas.se

0721-41 90 21

Sotenäs Symbioscentrum

Hagabergsindustrigata 1

456 31 Kungshamn

 

Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Kontakta oss

Besökstid

Måndag - fredag

08:00 - 16:00

 

Skicka e-post


Du kan även hitta oss här